Shortlist schrijfwedstrijd Parelz – Azra magazine

Een geweldig bericht in mijn mailbox vandaag: ik zit bij de shortlist voor de winnaars voor de Azra schrijfwedstrijd. Hoe ontzettend leuk is dit? 

 

Redactie Azra Magazine

Beste deelnemers van de Azra Magazine schrijfwedstrijd,
 

Zoals jullie misschien al gezien hebben op de Parelz-website, waren er maar liefst 64 inzendingen voor de allereerste Azra Magazine schrijfwedstrijd. Een prachtig aantal waar we heel tevreden mee zijn. De inzendingen waren grotendeels van hoog niveau en we hebben genoten van jullie werk. Deze schrijfwedstrijd zal volgend jaar zeker herhaald worden.

We hebben het beoordelen van de verhalen naar voren gehaald omdat de unieke mogelijkheid zich heeft voorgedaan dat Parelz en Azra Magazine in september op Manuscripta (de jaarlijkse opening van het boekenseizoen) staan en we hier dus het nieuwste nummer van Azra kunnen presenteren, samen met de winnaar van de wedstrijd. In deze vierde editie van Azra zullen ook artikelen staan over de weg naar succes in schrijfwedstrijden en over wat een kort verhaal precies is.

Nominaties

Inmiddels hebben LeoArie Elsenaar en ik alle verhalen gelezen en hebben we de genomineerden vastgesteld. We zijn tot maar liefst zes nominaties gekomen. Deze zijn in alfabetische volgorde:

Cat Hil- Groene vingers

Marcel de Laat- Jongen met pit

Pseudoniem- De tranen van de wassende maan

Ellen de Ruiter- De laatste strijd

Lilian Schneider- Passie voor het leven

Kees de Waal- Meidoorn

 

We willen alle genomineerden hierbij feliciteren en ze vragen om ons per reply te laten weten of ze wel of niet op 1 september op Manuscripta zullen zijn om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn.

We hebben besloten dat we naast de winnaar twee eervolle vermeldingen gaan geven. Maar we vinden de kwaliteit van de genomineerde verhalen van dien aard dat we een extra verrassing hebben: alle genomineerde verhalen zullen in een van de komende edities van Azra Magazine worden gepubliceerd!

Bekendmaking winnaar op zaterdag 1 september op Manuscripta in Amsterdam

Wie de winnaar is zal bekendgemaakt worden op zaterdag 1 september vanaf 14:30 uur op Manuscripta, aansluitend op het interview met Lucas Zandberg en Helena Rentmeester over ‘vallen en opstaan in het schrijversleven’ op het podium in Gashouder 1. We nodigen iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

 

 

Advertenties

4 Reacties op “Shortlist schrijfwedstrijd Parelz – Azra magazine

  1. Wat geweldig! Denk je dat het ooit gaat wennen dat je telkens uitgekozen (genomineerd of gewonnen is beide een felicitatie waard) wordt?

    Gefeliciteerd!

    Jacques.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s